Evenement Repair Cafe Maarn Maarsbergen

4 december 2021 Repair Café Maarn Maarsbergen

Repair Café Maarn Maarsbergen 4 december 2021 van 9.30 uur tot 12.30 uur.

AFGELAST

Heeft u kapotte spulletjes die nog prima te repareren zijn? Gooi het niet weg, maar neem het mee naar het Repair Café Maarn Maarsbergen. Samen met onze reparateurs geven we uw spullen een tweede leven. Bent u handig? Dan mag u natuurlijk ook meehelpen repareren!

Wat is een Repair Café?

Repair Café evenementen zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om het (samen) repareren van kleding, meubels, elektrische apparaten, computers, mobiele telefoons, fietsen, speelgoed en meer. U kunt van thuis kapotte spullen met eventueel de vervangende onderdelen meenemen. In het Repair Café Maarn Maarsbergen gaat u samen met de aanwezige, vrijwillige deskundigen aan de slag. Wie niets heeft om te repareren, neemt een gratis kop koffie of thee. In Nederland gooien we ontzettend veel herbruikbare dingen weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is, en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. Het Repair Café Maarn Maarsbergen brengt daar verandering in! In het Repair Café leren mensen op een andere manier naar hun spullen te kijken en er opnieuw de waarde van in te zien en het een tweede leven geven. Het Repair Café draagt bij aan een mentaliteitsverandering. Die is noodzakelijk om mensen nog enthousiaster te maken voor een duurzame samenleving. Maar bovenal wil het Repair Café laten zien dat repareren leuk is, en vaak heel makkelijk. Kom het ook eens proberen!

Waar, wanneer en nog meer?

Zaterdag 4 december 2021 van 9.30 uur tot 12.30 uur (wanneer haalbaar is er ook al een Repair Café in november) in gebouw Sociëteit De Ark (St. Theresiakerk Maarn) Amersfoortseweg 50 3951 LC Maarn. Op de website www.repaircafemaarnmaarsbergen.nl staan al onze datums wanneer wij een bijeenkomst houden. Ook kondigen wij met posters op diverse advertentieborden in Maarn en Maarsbergen alle informatie hierover aan.

Neem gerust uw kapotte spullen mee!

Het Repair Café is in principe elke 1e zaterdag van de maand op zaterdag geopend van 9.30 – 12.30 uur.
Er is geen Repair Café tijdens officiële feestdagen. Wij zullen deze dag vervangen door een andere datum.

Wij gaan tijdens de zomervakantie gewoon door.

Meer informatie

U kunt ons voor vragen over de activiteiten van het evenement of vrijwilligerswerk bij het Repair Café Maarn Maarsbergen (organisatorisch of uitvoerend) mailen naar info@repaircafemaarnmaarsbergen.nl of via ons contactformulier.

Informatie over de organisatie en meer van Repair Café Maarn Maarsbergen vindt u op de website www.repaircafemaarnmaarsbergen.nl.

NOOT: Het Repair Café Maarn Maarsbergen heeft geen enkele verbintenis met het Repair Café Maarn welke net gestart is in de voorheen gehuurde zaal aan de Kapelweg 45 in Maarrn.

Team Repair Café Maarn Maarsbergen

Datum

za 12 2021
Verlopen!

Tijd

09:30 - 12:30

Locatie

Sociëteit De Ark (St. Theresiakerk Maarn)
Sociëteit De Ark (St. Theresiakerk Maarn) Amersfoortseweg 50 3951 LC Maarn
Website
https://www.parochie-sintmaarten.nl/societeit-de-ark-maarn/
Repair Café Maarn Maarsbergen

Locatie 2

Repair Café Maarn Maarsbergen
Haarbos 7 D 3953 HA Maarsbergen
Categorie
Repair Café Maarn Maarsbergen

Organisator

Repair Café Maarn Maarsbergen
Telefoon
0628104931
Email
info@repaircafemaarnmaarsbergen.nl
X
QR code
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *