Eindelijk is het zover!

HET REPAIR CAFÉ MAARN MAARSBERGEN HEEFT EEN NIEUW EN VERBETERD ONDERKOMEN GEVONDEN IN MAARN.

Eindelijk is het zover Repair Cafe Maarn Maarsbergen

Met trots vermelden wij dat ons Repair Café Maarn Maarsbergen een nieuwe en verbeterde ruimte heeft gevonden in Maarn. Later meer hierover. Ook is ons vrijwilligersbestand in één klap fors uitgebreid en beschikt het Repair Café Maarn Maarsbergen nu over een zeer ruim aanbod aan vrijwilligers voor onze verschillende activiteiten welke wij aan de inwoners van de dorpen Maarn en Maarsbergen aanbieden. (Overigens kan een ieder ander die zich wil inzetten voor elkander zich aanmelden bij het RC)

Het Repair Café Maarn Maarsbergen is blij dat na veel tegenwerking door kan worden gegaan met de ingeslagen weg en het aanbod om diverse projecten te onderhouden en uitvoeren zoals onder andere een maandelijks Repair Café voor de dorpen Maarn en Maarsbergen, het verder uitrollen van een Non-profit “Kleine klussen centrale” voor kleine klusjes bij mensen thuis die daar niet toe in staat zijn en nog meer leuke en nuttige activiteiten waarover wij u in een later stadium zullen informeren.

Kijk hiervoor op onze sociaal mediapagina’s


Wij zijn blij dat ons team van oprechte, eerlijke en bewogen vrijwilligers en ondersteuners een (kleine) bijdragen mag leveren aan het welzijn van en het ondersteunen van de inwoners van onze dorpen bij het oplossen van kleine klusjes in en om het huis op niet commerciële basis welke zij zelf niet kunnen uitvoeren, het Repair Café kunnen inzetten om maandelijks een reparatiedag te kunnen faciliteren in het kader van ” Niet weggooien maar repareren” maar ook het sociaal verbinden is hierbij een belangrijk element. Ons overige aanbod belichten wij later op ons blog, op Twitter en Facebook.

Repair Café Maarn Maarsbergen is repareren & verbinden. Sociaal verbinden, kennis ervaringen & ideeën samen delen en meer.

Noot: Het Repair Café Maarn Maarsbergen heeft geen enkele verbintenis met het Repair café in de Ontmoetingskapel  Maarn aan de Kapelweg 45, 3951 AB Maarn waarvan wij voorheen slechts huurder waren van de zaal.